Konsulent – til dig der vil gøre det selv

Birgit Franzén-Andersen

Støtte og sparing til dig som synes at det er dejligt selv at gå og arbejde i haven

Er du/I mere typen, som gerne selv vil udfører tiltagene i din have. Jeg har flere kunder som vælger denne
mulighed og jeg synes at det er så herligt at komme forbi og se den personlig fortolkning af løsningerne som de har valgt. Men derfor skal du/I alligevel ikke stå helt alene – hvis behovet for sparring opstår. 

Når dit haveplan er overleveret, så har vi talt den igennem og evt. uklarheder er klarlagt. Men selv om vi har talt haveplan igennem, så kan der stadig opstå spørgsmålstegn f.eks. hvilken dimension skal tømmeret købes i?  eller, vi trænger til noget mere farve i beplantningen om sommeren eller…

Typisk er det som jeg hjælper med:
 – Der er noget som driller og I vil gerne have nogle fif til hvordan tingene kan løses bedst mulig
– Løsningen passer alligevel ikke ind i jeres drømme og forventninger.
– Vi taler næste etape igennem, så der er styr på hvad der skal gøres og hvilken tilgang der er den nemmeste 
– Hjælp til indkøb af planter, materialer eller f.eks. lamper, kunst, jern til haven
 

Jeg har flere kunder som vælger selv at udfører tiltagene i deres have, og som stadig gerne vil have muligheden for at sparre omkring udfordringer, næste etape, indkøb af specielle materialer, planter etc. Jeg har forskellige setups så ring så finder vi ud af det.

Birgit Franzén-Andersen

Se her nogle af de haver, som har valgt at gøre det selv!

Har du behov for yderligere, så tilbyder jeg også:

Gør det selv – indsynsgener

Konsulent opgave: Vi taler det kommende projekt igennem, og hvis der opstår udfordringer – kigger jeg forbi.

En gammel have med nye haverum

Med Birgits helt fantastiske sans for havedesign har vi fået lagt en haveplan for vor gamle skønne have.
Hun har med stort engagement og kreativitet fundet helt unikke og æstetiske løsninger til en sammenhængende have med små oaser, rolige rum - ugeneret og fri for indblik. Birgit er med i haveprocessen vi endnu er i fuld gang med – og kommer løbende med nye ideer og inspiration – en bedre havearkitekt finder man ikke!

Tusind tak Birgit – vi nyder det allerede etablerede og glæder os til at gå i gang med det videre forløb i samarbejde med dig.
Gør det selv stensætning
Mvh. Bent & Malene
med hæk
tid til nydning

Proces billeder fra Malene og Bents arbejde

SE FLERE FANTASTISKE HAVER HER

Hvad – hvornår

Hvornår, hvad og hvordan

Hvad, hvordan, hvornår`?

Hos mig får du ærlighed og et stort engagement. Det er meget vigtigt for mig, at du får det som er bedst for dig og jer.

Jeg er ikke så god til næstbedst, så er mit forslag “hellere at tage det over en periode”, og det betyder ikke at du ikke skal have noget som bidrager til livskvaliteten her og nu, det betyder bare at du får “mere” over årene. 

Jeg kan med min interesse, kompetencer og viden bidrage til at du/ I, alle får noget at glæde sig over “fra dag1”. Og at tingene ikke skal gøres om – et træ eller en terrasse har nu engang bedst af, at blive placeret der hvor den skal stå, og dette skal helst gøres første gang.

Hvornår ?

hvornår

Hvornår er det bedste tidspunkt på året at få anlagt min have?

Efterår, disse milde vinteren og så det tidligere forår er absolut de bedste tidspunkter. Det gør ikke noget om der er lidt frost, men hård frost dur ikke.

Årsagen er:
1. De ting som vi planter skal have vand, hvis der kun plantes i sommerperioden, så skal der vandes meget, mens hvis der plantes over den øvrige del af året så når planterne at udvikle lidt rodsystem og dermed skal de vandes men ikke hver dag hvis der er tørke som der har været de sidste sommer her i DK.
2. Du bruger din have mindre udenfor sommerperioden, og derfor betyder det mindre, at vi går og “roder”.

Hvornår kan vi mødes?

Hvis du og din familie har mest tid om aftenen eller i weekenden, så er det her vi mødes.

Hvornår kan vi går i gang med at anlægge din have?

Din fantastiske have er et mindre firma, så hvis du afgiver din ordre i dag – så kan vi desværre ikke starte på mandag. Jeg vil når jeg har modtaget din accept af tilbuddet. Informere dig om, hvornår vi starter. Og hvis det er vigtigt for dig – kan jeg også levere en skal-være-færdig-dato hvis du skal have konfirmation, fødselsdag eller lign. Så skal vi gøre alt for at nå det i tide. 

Hvad ?

Afstemning af forventninger

Når det er mig der skal hjælpe jer, enten i et gør det selv projekt eller som udførende part, så gør jeg meget ud af, at vi har afstemt forventningerne inden at vi starter. Ud over haveplanen så beskriver jeg i detaljer indhold, materialer, farver, størrelser på planter osv. Årsagen er to ting. A. det er vigtigt at vi er enige og at det er det rigtige for jer. B. Jeg er ikke er sælger, så min favorit disciplin er ikke at udarbejde tilbud.

Prioritering af indsatsen.

Nogle ønsker hele haven skal blive til på en gang, og andre vil gerne have det lidt efter lidt – måske over en 5 års periode. Så her tilbyder jeg at gå ind og prioritere hvad der er mest vigtigt, sådan at opgaverne løses både i den rigtige rækkefølge, men også sådan at I får noget som I alle kan have glæde af, og som I kan glæde jer til “lidt” efter “lidt”.
 

Når vi er enige – så tilbud.

Afh. af prioriteringen så udarbejdes tilbud/overslag
 

Hvordan ?

Birgit Franzén-Andersen
Vi synes alle at det er fantastisk at gøre drømme til virkelighed – og vi mener det…..
Jeg ønsker kun at arbejde sammen med andre mennesker og leverandører, som ønsker at levere kvalitet og valuta for pengene til jer som kunde, og samtidig skal “vi” der arbejder også have det dejligt og gerne også sjovt ind imellem. 
 

Hvis du en pligtopfyldende og selvstændig, der godt kunne tænke dig at arbejde med haver, så ring eller skriv til mig – så ser vi på det. 

Underleverandører

De underleverandører der bruges af Din Fantastiske Have er alle håndplukkede.

Og ligeledes her, hvis du kan leve op til kriterierne og synes at det kunne være sjovt at bidrage til nogle af projekterne som f.eks. tømre, snedker, smed, så vil du hos Din Fantastiske Have kunne blive stillet opgaver som er spændende.

Hvordan foregår afregningen

Når tilbud er accepteret, modtager du en bekræftelse, samt en faktura på den første rate.
Afh. af størrelsen og indholdet i projektet men et eksempel kunne være at en projekt deles op i f.eks. 3 rater.
Rate 1. betales inden vi starter, Rate 2. når vi er godt på vej, og Rate 3. 8 dage efter aflevering, og du er tilfreds.
Normalt aflevere jeg løbende, sådan at det gerne skal være en form sag når vi når vejs ende.

Jeg kan også udfører flg. opgaver for dig

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog
.

Praktisk udførsel af din haveplan

Uanset hvad din haveplan kommer til at indeholder, så effektuere jeg gerne på den. Hvis det ikke allerede er ting som vi ved noget om, så finder jeg folkene som gør – sådan at kvaliteten er i orden.

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog

.

Effektuering af din haveplan

Uanset hvad din haveplan indeholder så hjælper jeg dig gerne med at få den effektueret.

Golf – smuk have alligevel

Hvordan bliver min have vedligeholdelsesvenlig

Hvordan gør jeg lige?

Jeg hører ofte

Vi vil gerne både have en dejlig have, men vi bruger vores fritid på andre ting. 

 

Og jeg svarer hver gang

ja I kan godt få en dejlig have, selvom I ikke ønsker at bruge meget tid på vedligeholdelse. Det kommer an på – Hvornår vil du gerne nyde din have, og til hvad“.  

 

Kontakt mig gerne allerede i dag – mobil 5336 4285, eller send mig en SMS, så kontakter jeg dig.

Så vi kan tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Rose

Fif til gør det selv folket

Hvis du altid sejler i juli måned, så er det jo mega ærgerligt at haven har sin flotteste tid her. Så gør “noget” for at ændre det. Så haven er smukkest når du er hjemme.  

Det handler meget om de valg som du tager i din have. Rent praktisk er der nogle små fif som du sagtens, selv kan tage i anvendelse:

 • Vælg planter som ikke vokser voldsomt. Vælg planter som er nemme at klippe ned og som stadig ser pæne og hele ud efter at de er klippet.
 • Plant bunddække. Bunddække kan hjælpe dig med at begrænse ukrudt og faktisk også mindske din opgave med at vande i tørre perioder.  
 • Hvis du holder af potter, så køb dem store og gerne rigtig store, for så etablere de et eget mikroklima og skal ikke vandet så tit. Når du planter potterne til så plant både sommerblomster, men også planter som er smukke resten af året.
 • Når en have er nyanlagt og bunddækket ikke dækker helt, så skal der bruges tid på at luge. Brug det første år til at holde det frit, og du kan så nøjes med en gang imellem efterfølgende. (du kan investere i mig, til denne opgave)
 • Det er min oplevelse at hvis man bruger bark som dække, som jo formulder over årene, så skal man til stadig holde på med frisk dækbark for at der ikke kommer ukrudt. Bark formulder.
Du kan selvfølgelig godt selv finde skovlen frem og gøre det selv, men jeg har maskineriet til:
 • At etablere automatisk vanding af din have. Man kan få små computere som kan vande jf. et skema eller efter jordens fugtighed – det er blot om at få gravet slangerne ned og koblet det til din vandhane. 
 
Hvordan gør jeg lige?

“Jeg hører ofte, “Vi vil gerne både have en dejlig have, men vi bruger vores sommer på andre ting. Når vi så er hjemme, vil vi ikke stå på hovedet i staude bedet og luge ukrudt“.  Jeg svarer hver gang “ja I kan få en dejlig have selvom I ikke ønsker at bruge meget tid på vedligeholdelse. Hvornår vil du gerne nyde din have og til hvad“. 

Det handler rigtig meget om de valg som du gør i din have. Jeg kommer gerne med forslag til hvordan at du får en mere vedligeholdelsesvenlig have, og du kan også selv – se gerne de små fif på min hjemmeside.

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog

.

Praktisk udførsel af din haveplan

Uanset hvad din haveplan kommer til at indeholder, så effektuere jeg gerne på den. Hvis det ikke allerede er ting som vi ved noget om, så finder jeg folkene som gør – sådan at kvaliteten er i orden.

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog

.

Effektuering af din haveplan

Uanset hvad din haveplan indeholder så hjælper jeg dig gerne med at få den effektueret.

Min – egen have

Min egen have

Min første have var anlagt med græsplæner, stauder, frugttræer og en terrasse. Dengang havde vi brugt meget tid på at skræddersy selve huset til “os”, men vi gjorde ikke ret mange ændringer ved haven. Vi brugte kun terrassen, lå i hængekøje mellem de store træer, spiste æblerne og synes at resten var “hårdt” arbejde med lugning, beskæring og klipning osv..

I dag er vores have nem at holde, og det er et fantastisk sted hvor vi slapper af, leger og meditere og hygger os, også med at gøre rent. Vagn klarer græsplænen og jeg resten af haven og så er tiden nogenlunde ligeligt fordelt.

I vores have er der godt at være for alle. Ud over os så bor her forskellige slags guldsmede, mange forskellige slags sommerfugle, natsværmere og bier etc. Som den mindste fugl har vi fuglekonger og som den største en spurvehøg der kommer på besøg en gang imellem. Det er min opfattelse at du kan skabe biodiversitet på andre måder end blot at lade tingene gro vildt. Valg af beplantning og hvordan du gør rent og lidt andet har stor indflydelse på hvem der har lyst til at bo der i din have.

Min egen have

Min have er nem at holde, og det er et fantastisk sted hvor vi slapper af, leger og meditere og hygger os, også med at gøre rent. Vagn klarer græsplænen og jeg resten af haven og så er tiden nogenlunde ligeligt fordelt og vi har et rigt dyreliv.

Min nuværende have

Velkommen i 2011

I 2011 erhvervede Vagn “almindelig have entusiast” og jeg “have tosse” vores nye hjem.

Vi ønskede os en fantastisk have, hvor vi kunne slappe af, ved at sidde blot og betragte omgivelserne, en have med ro og intimitet og et sted hvor vi kunne lade op. Der skulle være plads til når børn og børnebørn, og vi skulle kunne lege og de små færdes sikkert. 
 
To ting var meget vigtige:
1) Haven skulle være nem at holde
2) Haven skulle komme til lidt ad gangen.
 
en kold vinterdag i januar
Velkommen i 2020

En teenagers have. 

Vi fik gjort en tilbygning, der efterlod en smal tange langs plankeværket ind i mod naboen.

Sønnike sagde nogle år efter at han var flyttet hjemmefra:

 “Mor hvis jeg ikke havde haft min lille have, så tror jeg at jeg ville have været en mere umulig teenager”. 

before_gaardhave
Den lille gårdhave på vej til at blive lukket i den ene ende
before_gaardhave_2
Den lille gårdhave gjort klar til, at vi kan lukke den anden ende.
after_gaardhave
Gårdhave blev lukket, og bambus monteret på det gl. hegn
after_gaardhave_1
Der blev i hegnet skabt et lille kig ind, og et lille kig ud
hyggehaven en bænk under tag
Vores hyggeplads ved hoveddøren, der er dejlig på alle årstider og hvor vi sidder og kigger ud på senarierne der er vist til højre.

En dejlig siddeplads

                                                                               Ved ombygningen kom tømmeren til at begå en fejl. Kompromiset blev et 2 meter bredt udhæng over hoveddøren. En super lille hyggekrog, hvorfraalle årstider kan nydes. 

Om vinteren gør sten og træernes grenstruktur deres til at det er en fornøjelse at kigge på sceneriet og nyde en varm kop kakao.

Om foråret blomstre krokus ned af skråningen og ahorn træernes spæde blade er helt baby-grønne.

Om sommeren er dette haverum grønt med undtagelse af en enkel træpæon. Fra denne lille terrasse nyder vi solnedgangen. 

Om efteråret får alle ahornene deres glansperiode – og over et par måneder er dette haveområde et festfyrværkeri af orange farver.

2013 Haven udvides
Grunden blev mere regulær efter at at have fået tilføjet nabostykket

Tilkøb af nabogrund gav 3 nye haverum

I 2013 købet vi af kommunen nabogrunden – der gav haven et mere reelt jordstykke, men grundstykket var desværre også fyldt med pileurt. 

Alle de tidligere have ideer og nye der var kommet til, blev hurtig prioriteret og kort efter var vi i gang. 

De to billeder her viser hvilken indvirkning som det har haft at få
delt haven op med en bøgehæk på tværs

For at opnå mere ro og intimitet valgte vi, at dele have let op med en bøgehæk.

Vi lagde en haveslange ud på tværs fra den ene side til den anden, og så satte vi mere eller mindre hækken efter hvordan slangen havde bugtet sig.

tilkoeb af jordstykke
Billederne er taget fra samme sted - med og uden pileurt, og vores
et kig fra terrassen ved soen og ned imod enden af haven
syn ned igennem haven imod det store egetræ

Første haverum. Et siddested ved vores lille sø, håber vi en dag bliver til et kombineret drivhus/orangeri, men indtil da fungere den fint. 

 

Fra denne terrasse kan vi bla. kigge ned på vores store egetræ. Vi ser egetræet igennem den store port, der på en måde indrammer vores syn af træet. 

20191012_172223
Et blik ned imod filosofi bænken
Et kig ud i haven fra filosofi bænken

Andet haverum. Filosofi bænken – her er der en stor del af året eftermiddags sol og altid læ. Udsynet er bevidst begrænset til resten af haven. Her handler det om at nyde de nærer ting.                                                                      Jeg nyder at sidde på bænken efter dagens arbejde, og bare se på former, farver, fugle, guldsmede og andre dyr der flyver omkring.

Nabogrunden var ret kedelig og havde indtil nu været brugt som losseplads for naboernes haveaffald.
Her boltre vi os nu med forskellige spil når børn og børnebørn er på besøg, og ellers nyder vi livet i liggestolene.

Tredje haverum. Der blev plads til en større græsplæne, som er kantet med rododendrons i alle farver, som blomstre i maj-juni, samt et stengærde op imod huset.

Her spilles der nu bold eller andre spil, kælkes på den lille bakke og mange andre ting. 

Min erfaring!

 • Vi nyder haven hver eneste dag
 • Vi bruger haven året rundt
 • Her er der plads til alle. Børn og børnebørn nyder at opholde sig i og bruge haven, og så er det nemt at få passet vovsen da haven følger med.
 • Vores plan er ændret en enkelt gang og det var omkring børnehaven, og resten er som først designet
 • Haven tog tid at anlægge, og er nem at holde

Lidt yderligere stemningsbilleder fra min have, og lidt proces billeder. Og der er flere på Instagram og Facebook

stemnings efteraar acer
2013 Haven udvides
et kig fra terrassen ved soen og ned imod enden af haven
cornus havegang

Min egen have

2011
Gårdhave blev lukket, og bambus monteret på det gl. hegn
en kold vinterdag i januar
Der blev i hegnet skabt et lille kig ind, og et lille kig ud
after_gaardhave
Gårdhave blev lukket, og bambus monteret på det gl. hegn
min-have-5
Om vinteren gør sten og træernes grenstruktur deres til at det er en fornøjelse at kigge på sceneriet og nyde en varm kop kakao.
vinter havegang format 3-2
delt haven op med en bøgehæk på tværs
et kig fra terrassen ved soen og ned imod enden af haven
vores syn ned igennem haven imod det store egetræ

Vores erfaring!

 • Vi nyder haven hver eneste dag
 • Vi nyder haven året rundt
 • Her er plads til alle
 • Vores plan er ændret en enkelt gang og det var omkring børnehaven, og resten er som først designet
 • Haven tog tid at anlægge, og er nem at holde

Jeg tilbyder desuden

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog og til at gøre tingene rigtig første gang.

.

Praktisk udførsel af din haveplan

Vi gennemfører gerne din haveplan.

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog og for at gøre tingene rigtigt første gang.

.

Effektuering af din haveplan

Uanset hvad din haveplan indeholder så hjælper jeg dig gerne med at få den effektueret.

Detaljering af din haveplan med materiale og plantevalg etc.

Er du mere gør det selv typen, så uddyber jeg meget gerne haveplan med detaljer af den type som du har behov for.

Forårs – rengøring

Vedligeholdelse af din have

beskæring af acer

Vi har kompetencer indenfor:

 • Forårs-, efterårs-/vinter klargøring/trimning af din have. Træer og buske samt øvrigt bliver trimmet.
 • Beskæring af træer, buske etc. Det er muligt at få noget godt ud af selv store planter. I stedet for at fælde og plante nyt – der uanset hvor stort du køber dem – først om mange år, vil få fylde. 
 • Klipning af din hæk.
 • Belægning eller omlægning af jeres terrasse, indkørsler, stier etc.
 • Daglig rengøring af din have f.eks. hækklipning
 • At etablere lys i din have – hvis du ikke allerede har det, så er det helt klart noget som du bør overveje. Lys i haven er bare fantastisk. Lys knytter dine rum inde som ude sammen, det giver helhed, det giver anderledes oplevelser af dit uderum sommer som vinter.
 • Etablering af automatisk vanding i og af din have
 • Plantning & udskiftning af beplantning
 • Andet 🙂
Og affald bliver naturligvis bortskaffet
 
I 2021 er det også muligt at få Statens service eller håndværkerfradrag.

Har du behov for yderligere, så tilbyder jeg også:

Hvis din have er vokset dig over hovedet!

Vi rydder op i din have, og får tingene til at fremstå smukt igen.

Hvis du ønsker kommer jeg gerne med forslag som gør, at din have bliver nemmere at holde fremover. Og jeg tilbyder naturligvis også at iværksætte disse tiltag.

Jeg samarbejder bla. med Estate Helsingør og Hørsholm hvis du skal sælge og uderummene skal shines op.

Haveplan – udformning

Skal I have et overblik over hvad I godt kunne tænke jer at jeres have indeholdt?

haveplan
"Mor, nu behøver vi ikke at tage på ferie mere !
KH. Lene

Planen er baseret på vores dialog om jeres ønsker, behov, drømme og pengepung. Jeg bidrager med kreative ideer og erfaring der sikre sammenhængen i jeres uderum, sådan at jeres have bliver et samlet hele, at jeres have er smuk og varieret året rundt og skulle der være udfordringer i jeres have – så kommer jeg med forslag til hvordan disse kan imødegås.

Et overblik over mulighederne i jeres have giver et rigtig godt udgangspunkt for dialog, både os imellem og i din familie, og nogle gange som kommer de rigtig gode ideer fra børnene. Planen står ikke alene men bliver vist sammen med en række billeder der viser hvordan oplevelsen kunne være, og så er det op til jer at vælge.

En plan giver jer en mulighed for at vælge rigtigt første gang, og dermed bruges jeres penge på den bedste måde.

Vi kan lærer meget af andre lande som under sydens sol eller i østen, og her se hvordan de trækker både ude- og inde-rummene sammen til et samlet hele. Vi her i norden har måske ikke samme muligheder for at være ude men… Hjemmet bidrager til ens daglige velbefindende, så man kan slappe af og lade op og være tæt på naturen.

Detaljering af planen - afstemning af forventninger

Denne service kan bruges både af dig der gerne vil selv, og til en afstemning mellem dig og mig.
Forventningsafstemningen er en del af den service som du får når du benytter Din Fantastiske Have til at udfører hele eller dele af dit haveprojekt.

Detaljering af planen indeholder beskrivelser specifikt som I har brug for, nedenstående er blot eks. på indhold:

 • Valg af træer, blomster og øvrige planter
 • Hvad er vigtigt at vide når du/vi skal i gang. Det kunne være hvilke regler gælder for ændring af en overkørsel i din Kommune, hvordan forbedre vi bedst jorden hos dig, specifikke forslag til at få etableret lys i haven, etablering af biodiversitet, vedligeholdelsesvenlig, eller hvilke planter vil klare sig bedst hos jer.
 • Prioritering af løsningen, hvis opgaven skal deles i flere bidder. Hvad gøres så smartest først og hvordan får du samtidig den størst mulige fornøjelse af de ting som du får gjort. 
 • Hvilke muligheder er der f.eks. for belægning – og forslag til hvad der kan være bedst i dit tilfælde
plantevalg

Skab jer et overblik

Vi er alle forskellige som personer – nogle vil gerne have det hele med det samme og andre vil gerne gå og nyde de tiltag som gøres i deres have.

Hvis du vælger at dele projektet op over nogle år, så hjælper jeg dig gerne med at prioritere så I får gjort det mest hensigtsmæssigt og får mest ud af indsatsen.

Når I har accepteret mit tilbud, modtager du en dato for hvornår vi starter. Jeg benytter både egne folk og underentreprenører der hvor det giver mening. Og når vi er færdige, tilbyder jeg at kommer forbi på (korte) besøg, sådan at vi sammen sikre at alt er som det bør være.

ide generering

Detaljering af planen - afstemning af forventninger

Kan bruges af dig som “gør det selv” og til en afstemning mellem dig og mig.
Vælger du at få Din Fantastiske Have til at udfører dele af dit haveprojekt, da er dette arbejde gratis.

plantevalg

Har du behov for yderligere, så tilbyder jeg også:

Jeg står gerne for at etablere din haveplan hel eller delvis

Enten ved hjælp fra egne medarbejdere, som fra kompetente og dygtige underleverandører, og hvor vi alle sætter en ære i at gøre dine drømme til din virkelighed.

Haveplan – vi udfører arbejdet for dig

Vi udfører

vi lægger en række jernbanesveller

Vi er jo alle forskellige som personer. Nogle vil gerne have gjort det hele på en gang, mens andre ønsker at tingene skal komme til over tid, sådan at de kan glæde sig over hvad der er sket og glæde sig til det som skal ske. Og naturligvis har tyngden af jeres pengepung, også indflydelse på hvor hurtig at en udvikling af jeres haverum kan gennemføres.

Når I entrerer med mig, vil processen være specifikt rettet imod jeres behov, og kan indeholde flg.:

 1. I sikre jer at små finurligheder som det ikke er muligt at tegne, kommer med i løsningen.
 2. Når plan gennemføres over tid, bidrager jeg gerne til prioritering, så I får mest ud af hvad der sættes i gang. 
 3. I modtager tilbud på de tiltag som I ønsker at sætte i gang. I kan vælge mellem fast /timepris + materialer
 4. Når I har accepteret tilbud, modtager I info. om plan for opgaven samt betalingsplan. 
 5. Super dejligt siger kunderne når der kommer en folk entusiastiske, glade, kompetente, kvalitetsbevidste
  håndværkere som får det til at ske.
 6. Efter etablering, sikre jeg at I har viden om jeres nye uderum og hvordan materialer, planter skal behandles.
 7. Et par gange efter etableringen kommer jeg forbi for at se at alt er som det bør være eller om I har spørgsmål.

Til orientering så benytte jeg egne folk, samt div. underleverandører når dette er hensigtsmæssigt.

Vi er alle forskellige som personer – nogle vil gerne have det hele med det samme og andre vil gerne gå og nyde de tiltag som gøres i deres have.

Hvis du vælger at dele projektet op over nogle år, så hjælper jeg dig gerne med at prioritere så I får gjort det mest hensigtsmæssigt og får mest ud af indsatsen.

Når I har accepteret mit tilbud, modtager du en dato for hvornår vi starter. Jeg benytter både egne folk og underentreprenører der hvor det giver mening. Og når vi er færdige, tilbyder jeg at kommer forbi på (korte og på forhånd aftalte) besøg, sådan at vi sammen sikre at alt er som det bør være.

vi lægger en række jernbanesveller

Har du behov for yderligere, så tilbyder jeg også:

Udformning af din haveplan

Baseret på dine/jeres holdninger til indhold, farver og stemninger udarbejder jeg en haveplan til jer.

Trimning af din have - vi hjælper f.eks. gerne med:

  • Klargøre din have om foråret, så den bliver nemmere at holde ved lige sommeren igennem
  • Efterårs/vinter klargøring
  • Beskæring af træer og buske etc.
  • Lægning eller omlægning af din terrasse
  • Plante
  • etc.

En hjælpende hånd

Er din have vokset fra dig, fordi tiden eller kræfterne har været brugt på andre ting, så hjælper vi gerne med at få din have på fode igen.

Konsulent – til dig der vil gøre det selv

Støtte og sparing til dig som synes at det er dejligt selv at gå og arbejde i haven

Birgit Franzén-Andersen

Er du/I mere typen, som gerne selv vil udføre tiltagene i din have. Jeg har flere kunder som vælger denne
mulighed og jeg synes at det er så herligt at komme forbi og se den personlig fortolkning af løsningerne som de har valgt. Men derfor skal du/I alligevel ikke stå helt alene – hvis behovet for sparring opstår. 

Når haveplan er overleveret og vi har talt den igennem og evt. uklarheder er klarlagt, så er jeg der stadig hvis der opstår spørgsmålstegn f.eks. hvilken dimension skal tømmeret købes i, eller,vi trænger til noget mere farve i beplantningen om sommeren, eller…

Typisk er det som jeg hjælper med:
– Der er noget som driller og I vil gerne have nogle fif til hvordan tingene kan løses bedst mulig
– Løsningen passer alligevel ikke ind i jeres drømme og forventninger.
– Vi taler næste etape igennem, så der er styr på hvad der skal gøres og hvilken tilgang der er den nemmeste 
– Hjælp til indkøb af planter, materialer eller f.eks. lamper, kunst, jern til haven
 

Jeg har flere kunder som vælger selv at udfører tiltagene i deres have, og som stadig gerne vil have muligheden for at sparre omkring udfordringer, næste etape, indkøb af specielle materialer, planter etc. Jeg har forskellige setups så ring så finder vi ud af det.

Birgit Franzén-Andersen

Se her nogle af de haver, som har valgt at gøre det selv!

Har du behov for yderligere, så tilbyder jeg også:

Total oprydning i haven – salgsklar

En hjælpende hånd til din have

Vi kan også klare de grove opgaver, måske du er flyttet ind i dit nye hus – og har bygget om og ikke haft tid til haven, eller at haven bare er vokset hurtig. Så kommer vi gerne med den store hjælpende hånd.

Opgaverne kan jo være mange og alsidige. Kontakt mig så kommer vi gerne og hjælper dit uderum til noget bedre.

En af vores kunder udtalte: Vi havde ikke haft tid ....og så var det blevet for uoverskueligt!

Vi havde brug for hjælp til at komme i bund med haven, der I nogle år havde fået lov til at passe sig selv, og hvor vi i stedet har hygget os i sommerhuset sammen med børn og børnebørn. Til foråret skal vi beslutte hvad der så skal ske.
Rose
Blovstrød
Fru og Hr.
Vi har haft brugt tiden på noget andet så...
Trimmet have
hjælp
Efter et par dages arbejde blev haven igen som den engang havde set ud
Rose

FLERE haver, hvor vi har givet en hjælpende hånd!