DIN FANTASTISKE HAVE

Skal I have et overblik over hvad I godt kunne tænke jer at jeres have indeholdt?

haveplan

Planen er baseret på vores dialog om jeres ønsker, behov, drømme og pengepung. Jeg bidrager med kreative ideer og erfaring der sikre sammenhængen i jeres uderum, sådan at jeres have bliver et samlet hele, at jeres have er smuk og varieret året rundt og skulle der være udfordringer i jeres have – så kommer jeg med forslag til hvordan disse kan imødegås.

Et overblik over mulighederne i jeres have giver et rigtig godt udgangspunkt for dialog, både os imellem og i din familie, og nogle gange som kommer de rigtig gode ideer fra børnene. Planen står ikke alene men bliver vist sammen med en række billeder der viser hvordan oplevelsen kunne være, og så er det op til jer at vælge.

En plan giver jer en mulighed for at vælge rigtigt første gang, og dermed bruges jeres penge på den bedste måde.

Jeg undre mig ofte hvor stor en energi som folk lægger i indretningen af deres hjem, men at deres hjem begrænser sig til  de indendørs faciliteter. Her kan vi godt lærer noget af andre folkeslag, hvor et hjem både kan være det som er indenfor, men i ligeså høj grad dine udenfor rum, som gør at du har et hjem som bidrager til dit daglige velbefindende, hvor du kan slappe af og hvor du kan lade op. Min søn sagde til mig for noget tid siden “Mor hvis jeg ikke havde haft min lille have, så ville jeg have været en endnu mere umulig tenager”. Og siden har jeg oplevet at det ikke kun er min søn der har haft gavn af de haver som jeg har tegnet, men også andre familier. En kommentar som jeg har modtaget i sommeren 2020 var “Birgit du aner ikke hvad du har gjort for vores familie”. Sådanne kommentarer lyder i reglen svulstigt i en danskers øre – men jeg synes også at det er fantastisk at kunne være med til at bidrage til en families ve og vel – det er sådanne kommentarer som jeg synes gør mit arbejde værd at gøre.

Vi er alle forskellige som personer – nogle vil gerne have det hele med det samme og andre vil gerne gå og nyde de tiltag som gøres i deres have.

Hvis du vælger at dele projektet op over nogle år, så hjælper jeg dig gerne med at prioritere så I får gjort det mest hensigtsmæssigt og får mest ud af indsatsen.

Når I har accepteret mit tilbud, modtager du en dato for hvornår vi starter. Jeg benytter både egne folk og underentreprenører der hvor det givert mening. Og når vi er færdige tilbyder jeg at kommer forbi på (korte) besøg, sådan at vi sammen sikre at alt er som det bør være.

ide generering

Har du behov for yderligere, så tilbyder jeg også:

Jeg står gerne for at etablere din haveplan hel eller delvis

Enten ved hjælp fra egne medarbejdere, som fra kompetente og dygtige underleverandører, og hvor vi alle sætter en ære i at gøre dine drømme til din virkelighed.