DIN FANTASTISKE HAVE

Vi udfører

vi lægger en række jernbanesveller

Vi er jo alle forskellige som personer. Nogle vil gerne have gjort det hele på en gang, mens andre ønsker at tingene skal komme til over tid, sådan at de kan glæde sig over hvad der er sket og glæde sig til det som skal ske.Og naturligvis har jeres pengepung også indflydelse på hvor hurtig at en udvikling af jeres haverum kan gennemføres.

Når I entrere med mig vil processen være flg.:

 1. Ønsker I at gennemfører planen over nogle år, så hjælper jeg gerne med at få prioriteret, sådan at I får mest ud af de ting som sættes i gang. 
 2. I modtager tilbud på de tiltag som I ønsker at sætte i gang. I kan vælge mellem fast /timepris + materialer
 3. Når tilbud er accepteret, modtager du information om plan for opgaven samt en betalingsplan. Normalt betales et beløb upfront og resten i rater, hvor den sidste betales 8 dage efter aflevering.
 4. Jeg sikre at I har  viden om jeres nye uderum skal behandles- vanding/behandling/etc
 5. Jeg tilbyder at komme på korte aftalte efter afleveringen

Til orientering så benytte jeg egne folk samt diverse underleverandører når dette er hensigtsmæssigt.

Da jeg finder det er sjovt at lave nye og anderledes setup i både min egen og jeres haver, så opsøger jeg til stadighed nye leverandører. Jeg har allerede en række leverandører som har samme syn som jeg på kvalitet og ansvarlighed.

Når vi udfører opgaven, så sikre I jer også at de små finurligheder i planen – som jeg desværre ikke alle kan skrive eller tegne – kommer med i praksis.

Det er så dejligt siger vores kunder når der kommer en folk entusiastiske, glade, kompetente, kvalitetsbevidste håndværkere som får det til at ske. Og sådanne udsagn synes jeg er herlige og dejligt

Vi er alle forskellige som personer – nogle vil gerne have det hele med det samme og andre vil gerne gå og nyde de tiltag som gøres i deres have.

Hvis du vælger at dele projektet op over nogle år, så hjælper jeg dig gerne med at prioritere så I får gjort det mest hensigtsmæssigt og får mest ud af indsatsen.

Når I har accepteret mit tilbud, modtager du en dato for hvornår vi starter. Jeg benytter både egne folk og underentreprenører der hvor det givert mening. Og når vi er færdige tilbyder jeg at kommer forbi på (korte) besøg, sådan at vi sammen sikre at alt er som det bør være.

vi lægger en række jernbanesveller

Har du behov for yderligere, så tilbyder jeg også:

Udformning af din haveplan

Baseret på dine/jeres holdninger til indhold, farver og stemninger udarbejder jeg en haveplan til jer.

Trimning af din have - vi hjælper f.eks. gerne med:

  • Klargøre din have om foråret, så den bliver nemmere at holde ved lige sommeren igennem
  • Efterårs/vinter klargøring
  • Beskæring af træer og buske etc.
  • Lægning eller omlægning af din terrasse
  • Plante
  • ec

En hjælpende hånd

Er din have vokset fra dig, fordi tiden eller kræfterne har været brugt på andre ting, så hjælper vi gerne med at få din have på fode igen.