DIN FANTASTISKE HAVE

Hvornår, hvad og hvordan

Hvad, hvordan, hvornår`?

Vi skal alle have et uderum som passer til os. Hus og have – skal meget gerne hænge sammen og være vores hjem.

Og jeg har også prøvet at købe et hus og hvor haven forbliver nogenlunde som den var. Man indretter huset, men haven tja… kreditforeningen skruer ikke prisen op fordi man har lavet en dejlig have, så haven bliver der ikke gjort alverden ved.

Men det kan rigtig godt betale sig, at gøre noget ved sin have. At gøre haven til “sin”, for det betyder rigtig meget i hverdagen, lige pludselig kommer du/I til at bruge alle de der m2 der ligger derude på en helt anden måde.

Jeg har mig et stort krydderurt bed som jeg bruger dagligt, også nu efter vi har boet her i 10 år. Jeg henter krydderurter til  min morgente, nogle gange til salaten og også nogle gange til aftensmaden. Timian, Salvie, Rosmarin, Laurbær, Merian, Citron melisse/Mynte – de er der hele året, måske sidstnævnte kun fordi de vokser under det store egetræ. I foråret kommer der purløg, persille og ramsløg og til efteråret så kan jeg også høste hvidløg. Jeg er begyndte at interessere mig for blomster i salaten, så jeg er spændt på om de jeg plantede i sommer kommer igen, så jeg på ny kan pryde vores salater med disse flotte blomster.

Jeg er lidt skør – jeg gerne spiser morgenmad udenfor selv når det er koldt, for jeg har en terrasse hvor hvis solen skinner er her dejligt at være en kortere tid. Så med lidt ekstra tøj/tæppe så er der rigtig rart. Vi har også en terrasse hvor vi kan se solnedgangen under taget om sommeren, men denne bruger vi bruger gerne til at få en kop kaffe i de køligere perioder eller et lille glas rødvin en eftermiddag. 

Det er meget populært bandt mine kunder at få etableret et bålsted og de bruger det alle tit – selvfølgelig nogle mere end andre. Her i nov.2020 var jeg forbi en af mine gl. kunder, hun sad og læste avis med ild i bålfadet og solen skinnede en smule – tja, jeg synes noget sådant er “livet”. Jeg kan ikke selv lide snasket i bålfadet når det har regnet, så vi har en udendørs pejs. Vi har fundet ud af at sætte parasollen tæt på. Så sidder vi gerne her fra tidligt forår til sent efterår udenfor og nyder himlen, lydende, og den gode bog tæt under tæppet.

 

Hvornår ?

Hvornår er det bedste tidspunkt på året, at få anlagt min have?

Efterår, disse milde vinteren og så det tidligere forår er absolut de bedste tidspunkter.

Årsagen er:
1. De ting som vi planter skal have vand, og der skal vandes mere hvis der plantes i sommerperioden
2. Du bruger din have mindre,, hvorfor det betyder mindre at vi går og roder.

Hvornår kan vi mødes?

Hvis du og din familie har mest tid om aftnen eller i weekenden, så er det her vi mødes

Hvornår kan vi går i gang med at anlægge din have?

Din fantastiske have er et mindre firma, så du må ikke tro at fordi du har afgivet ordren i dag, at vi kan starte på mandag. Jeg vil når jeg har modtaget dit accept af et tilbud, informere dig om hvornår vi starter. Og hvis det er vigtigt for dig – kan jeg også levere en slut dato hvis du skal have konfirmation eller har fødselsdag og vi kan nå det, så skal vi gøre alt for at det bliver færdigt til den tid som vi har aftalt.

Hvad ?

cc

jjj

Årsagen er:
1. cc

Hvordan ?

Egne medarbejdere

Alle der arbejder for Din Fantastiske Have synes at det er fantastisk at gøre drømme til virkelighed – og vi mener det. ….

Alle finder at vi skal levere kvalitet og valuta for kunden og at vi skal have det dejligt og gerne sjovt imens.  Din mening betyder utrolig meget for os

Underleverandører

De underleverandører der bruges af Din Fantastiske Have er alle håndplukkede.

Hvordan foregår afregningen

Jeg kan også udfører flg. opgaver for dig

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog
.

Praktisk udførsel af din haveplan

Uanset hvad din haveplan kommer til at indeholder, så effektuere jeg gerne på den. Hvis det ikke allerede er ting som vi ved noget om, så finder jeg folkene som gør – sådan at kvaliteten er i orden.

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog

.

Effektuering af din haveplan

Uanset hvad din haveplan indeholder så hjælper jeg dig gerne med at få den effektueret.