DIN FANTASTISKE HAVE

Hvornår, hvad og hvordan

Hvad, hvordan, hvornår`?

Hos mig får du ærlighed og et stort engagement. Det er meget vigtigt for mig, at du får det som er bedst for dig og jer.

Jeg er ikke så god til næstbedst, så er mit forslag “hellere at tage det over en periode”, og det betyder ikke at du ikke skal have noget som bidrager til livskvaliteten her og nu, det betyder bare at du får “mere” over årene. 

Jeg kan med min interesse, kompetencer og viden bidrage til at du/ I, alle får noget at glæde sig over “fra dag1”. Og at tingene ikke skal gøres om – et træ eller en terrasse har nu engang bedst af, at blive placeret der hvor den skal stå, og dette skal helst gøres første gang.

Hvornår ?

hvornår

Hvornår er det bedste tidspunkt på året at få anlagt min have?

Efterår, disse milde vinteren og så det tidligere forår er absolut de bedste tidspunkter. Det gør ikke noget om der er lidt frost, men hård frost dur ikke.

Årsagen er:
1. De ting som vi planter skal have vand, hvis der kun plantes i sommerperioden, så skal der vandes meget, mens hvis der plantes over den øvrige del af året så når planterne at udvikle lidt rodsystem og dermed skal de vandes men ikke hver dag hvis der er tørke som der har været de sidste sommer her i DK.
2. Du bruger din have mindre udenfor sommerperioden, og derfor betyder det mindre, at vi går og “roder”.

Hvornår kan vi mødes?

Hvis du og din familie har mest tid om aftenen eller i weekenden, så er det her vi mødes.

Hvornår kan vi går i gang med at anlægge din have?

Din fantastiske have er et mindre firma, så hvis du afgiver din ordre i dag – så kan vi desværre ikke starte på mandag. Jeg vil når jeg har modtaget din accept af tilbuddet. Informere dig om, hvornår vi starter. Og hvis det er vigtigt for dig – kan jeg også levere en skal-være-færdig-dato hvis du skal have konfirmation, fødselsdag eller lign. Så skal vi gøre alt for at nå det i tide. 

Hvad ?

Afstemning af forventninger

Når det er mig der skal hjælpe jer, enten i et gør det selv projekt eller som udførende part, så gør jeg meget ud af, at vi har afstemt forventningerne inden at vi starter. Ud over haveplanen så beskriver jeg i detaljer indhold, materialer, farver, størrelser på planter osv. Årsagen er to ting. A. det er vigtigt at vi er enige og at det er det rigtige for jer. B. Jeg er ikke er sælger, så min favorit disciplin er ikke at udarbejde tilbud.

Prioritering af indsatsen.

Nogle ønsker hele haven skal blive til på en gang, og andre vil gerne have det lidt efter lidt – måske over en 5 års periode. Så her tilbyder jeg at gå ind og prioritere hvad der er mest vigtigt, sådan at opgaverne løses både i den rigtige rækkefølge, men også sådan at I får noget som I alle kan have glæde af, og som I kan glæde jer til “lidt” efter “lidt”.
 

Når vi er enige – så tilbud.

Afh. af prioriteringen så udarbejdes tilbud/overslag
 

Hvordan ?

Birgit Franzén-Andersen
Vi synes alle at det er fantastisk at gøre drømme til virkelighed – og vi mener det…..
Jeg ønsker kun at arbejde sammen med andre mennesker og leverandører, som ønsker at levere kvalitet og valuta for pengene til jer som kunde, og samtidig skal “vi” der arbejder også have det dejligt og gerne også sjovt ind imellem. 
 

Hvis du en pligtopfyldende og selvstændig, der godt kunne tænke dig at arbejde med haver, så ring eller skriv til mig – så ser vi på det. 

Underleverandører

De underleverandører der bruges af Din Fantastiske Have er alle håndplukkede.

Og ligeledes her, hvis du kan leve op til kriterierne og synes at det kunne være sjovt at bidrage til nogle af projekterne som f.eks. tømre, snedker, smed, så vil du hos Din Fantastiske Have kunne blive stillet opgaver som er spændende.

Hvordan foregår afregningen

Når tilbud er accepteret, modtager du en bekræftelse, samt en faktura på den første rate.
Afh. af størrelsen og indholdet i projektet men et eksempel kunne være at en projekt deles op i f.eks. 3 rater.
Rate 1. betales inden vi starter, Rate 2. når vi er godt på vej, og Rate 3. 8 dage efter aflevering, og du er tilfreds.
Normalt aflevere jeg løbende, sådan at det gerne skal være en form sag når vi når vejs ende.

Jeg kan også udfører flg. opgaver for dig

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog
.

Praktisk udførsel af din haveplan

Uanset hvad din haveplan kommer til at indeholder, så effektuere jeg gerne på den. Hvis det ikke allerede er ting som vi ved noget om, så finder jeg folkene som gør – sådan at kvaliteten er i orden.

Udarbejdelse af en haveplan til dig

Ud fra jeres ønsker, drømme og planer for hvad I vil bruge jeres uderum til, udarbejder jeg en plan, der giver jer overblik og sammenhæng imellem de forskellige elementer.
En plan giver mulighed for dialog

.

Effektuering af din haveplan

Uanset hvad din haveplan indeholder så hjælper jeg dig gerne med at få den effektueret.