DIN FANTASTISKE HAVE

Birgit Franzén-Andersen
Birgit  Franzén-Andersen

En mand med et for mig irrelevant budskab, blev mit springbræt ud i mit nye erhverv.

Efter rigtig mange år i IT-branchen som både leder, projektleder og teknisk specialist var tiden til at jeg skulle arbejde med noget andet, og efter længere tids selvransagelse så var det største krav at mit arbejde skulle give mig glæde i hverdagen. For at have succes som projektleder er man nødt til at hører hvad kunder siger og også det som ikke bliver sagt. Denne faglighed bruger jeg også i mit arbejde i dag. For det handler jo ikke kun tid&kr., det handler dybest set om at finde jeres haves sjæl.

Jeg har været “på vej” i mange år, men det var først da en mand bankede på min dør – hans budskab havde ikke min interesse og han spurgte om han måtte fortælle mig noget andet. Han roste mig for min have, for den stemning som er her, for den måde den var bygget op på, for som han sagde det var sjældent. Det blev til en længere snak som du altid kan hører om, hvis du er interesseret.

Indtil da havde jeg i mange år hjulpet venner, bekendte og naboer med at finde ind til hvad deres have skulle indeholde, og hvordan det så kunne praktiseres. Jeg havde selv på dette tidspunkt anlagt flere haver på hobbyplan, og jeg havde været med i forskellige haveklubber bl.a. Foreningen Japanske haver.

Din Fantastiske have blev født september 2019.

Birgit Franzén-Andersen
Birgit  Franzén-Andersen

At en mand med et irrelevant budskab blev mit springbræt ud i mit nye erhverv. Et erhverv som er meget anderledes end mit tidligere og så måske ikke. For som en succesfuld projektleder så skal man hører hvad kunder siger og også det som ikke bliver sagt. Denne faglighed og disse færdigheder bruger jeg også i mit arbejde i dag. For det handler jo ikke kun om at tingene skal være pæne og måske dyrt, det handler primært om at finde jeres haves sjæl.

Efter rigtig mange år i IT-branchen som både leder, projektleder og teknisk specialist var tiden til at jeg skulle arbejde med noget andet.

Jeg har været “på vej” i mange år, men det var først da en mand bankede på min dør med et for mig irrelevant budskab, og da han spurgte om han måtte fortælle mig noget andet, at det gik op for mig – at måske skulle dette være min vej i livet. Han roste mig for min have, for den stemning som der er her, for som han sagde – det var sjældent. Det blev til en længere snak, som du altid kan hører om hvis du er interesseret.

 

Din Fantastiske have blev født september 2019.

Min egen have

Vort valg af vores uderum, er mit og Vagns   -   Dit valg af uderum, gøres af dig og dine.

Vi køber måske vores møbler eller lamper samme sted, men det er ikke samme stemning og udtryk som de skaber, for vi indretter vores hjem individuelt. Det er mit filosofi at et hjem er et samlet hele, inde som ude hører sammen i en helhed.

Vagn og jeg har skabt vores have med forskellige haverum, for vi ville gerne have steder med læ og en anden vigtig ting var at vi gerne ville have vand i haven og da vi har børnebørn, var det vigtigt at de vidste at når de er i denne del af haven – så er der andre regler der gælder. Vores have byder ud over vandet som er integreret i det japanske afsnit også på en børnehave, en krydderurt have og en græsplæne til spil, liggestole og hængekøje.