FØR VI STARTEDE ARBEJDET - et kig fra før trappen og ned igennem forhaven
EFTER ARBEJDETS UDFØRSEL - Et kig igennem forhaven
EFTER ARBEJDETS UDFØRSEL - Et kig halvvejs op imod trappen - og dette er udsigten fra køkkenvinduet
EFTER ARBEJDETS UDFØRSE - Et kig op imod trappen
FØR VI STARTEDE ARBEJDET - Stedet med eftermiddags og aften sol
EFTER FÆRDIGGØRELSEN AF ARBEJDET - Stedet med eftermiddags og aften sol
HALV VEJS EFTER VI VAR STARTET - Jord fyldt på det som blev Kathrine og Thomas aftens hygge sted
EFTER ARBEJDETS UDFØRSEL - Kathrine og Thomas aftens hygge sted
Nu har vi set haven i et år og har virkelig fundet ud af hvad de store ændringer du var med til at skabe i vores have har betydet for os. Med dine ideer til indhold og ændringer af selve landskabet har du givet os en bedre udnyttelse af kvadramteterne i  haven.
Tusind tak Birgit, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig, du er kommet med rigtig mange gode ideer og ting vi skulle overveje. Dette sammen med vores egne ideer er vores have nu, det super frirum som vi ønskede os. Og det bedste er at haven det sidste år, aldrig har været kedelig på noget tidspunkt
Mvh. Kathrine og Thomas

EN PARCELHUSHAVE

Huset ligger i et parcelhuskvarter, placeret mellem to veje – indfaldsvejen til kvarteret på den ene side og den vej som Kathrine og Thomas bor på, på den anden side. Huset er et klassisk rektangulært parcelhus, og grunden har mellem de to veje en niveauforskel på 3-5 meter hvor der er mest.

Kathrine og Thomas ønskede sig en have til ophold for dem og deres to børn, noget som var sjovt at lege og opholde sig i, samt at haven skulle være smukt at kigge på året rundt og så skulle niveau forskellen bruges på den gode måde. 

have1
Som husets baghave så ud, inden vi startede
Fra græsplæne til
Sådan så husets forhave ud , inden at vi startede

På den første gennemgang af haven, var fokus at finde løsninger der på den bedste mulige måde opfyldte ønskerne til fornyelsen af haven.

I forhaven var ønsket at skabe et smukt indgangsparti, gerne med en siddeplads, samt noget der var flot at kigge ud på inde fra huset.  Derfor blev der bagerst i denne del af haven – etableret en lille ugenert siddeplads, i midten – en lille stenhave, og i forbindelse med indgangen til haven – et mindre vandfald og sø, som man kunne nyde også når man kom ned af trapperne. 

Som Kathrine og Thomas siger så er “Morgenkaffe i forhaven i selskab med fuglesang og en stille rislen fra vores lille vandfald er en dejlig måde at vågne på, forhaven er nu ikke bare til gennemgang, men også et sted til stille stunder”.

 

Baghaven er noget større end forhaven med to niveauer vendende ud mod indfaldsvejen, hvor der stod store buske som tog udsigten fra huset. 

Ønsket var at der skulle være plads til leg, køkkenhave samt gerne et drivhus, men også plads til at sidde og slappe af og nyde aftensolen og udsigten uforstyrret

I baghaven gav ændringen i niveauet mere uforstyrret plads fordi det nu er hævet over vejen, men også med plads i ”dalen” til leg og boldspil. Kathrine og Thomas siger “Vi er specielt glade for flowet og sammenhængen mellem forhave og baghave. Amøbeformerne der går igen i bedende og integrationen af vand på begge sider af huset. Du har givet haven en stemme hele året rundt”.

Der er nu blevet plads til hele familien i haven. Børnenes legehus i det gamle birketræ, bliver både brugt som fort, udkikstårn og soveplads, mens dalen er blevet til et sikkert sted at spille bold, fægte og lege krig – uden at de voksne  behøver at være bekymret for vinduer og drivhuset som der også er blevet plads til. De voksne kan nyde haven enten fra terrassen langs huset eller fra en af de andre siddepladser omkring.

Mange tak Birgit for at hjælpe os med at skabe en have der er vores egen og give os den kombination af familie frirum og elegance vi drømte om. Det har været inspirerende proces, hvor du er kommet med mange gode og anderledes ideer som svar på vores ønsker. Vi kontakte dig om nogle år, når børnene er blevet større og vi har lyst til noget fornyelse.”

SE FLERE FANTASTISKE HAVER HER

www.dinfantastiskehave.com

Mobil: +45 5336 4285

Download WordPress Themes
Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
free download udemy course
download samsung firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy free download