DIN FANTASTISKE HAVE

Rækkehus haven

Inden vores dialog med Birgit begyndte, havde vi en masse forskellige ideer. Men vi havde svært ved at få dem konkretiseret og blive enige. Birgit formåede at få de to små haver til at føles uendelig meget større og vi er specielt meget tilfredse med belægningen rundt i haven og etablering af lys der gjorde at vores have fik meget mere liv og så det at haverne er nemme at holde.
Mvh. Laura og Christoffer

Tidligere var det en noget trist affærer at komme hjem, og efter at de fik ordnet haven er det ligesom at komme ind i deres egen tidslomme

Tidligere velkommen her
ved hoveddøren

Fra huset og ud imod stien foran rækkehusene og efter renoveringen så kunne man stadig følge med men var alligevel sig selv.

Siddepladser

Et hul imellem bygningerne blev til den mest bedårende terrasse der blev brugt på forskellig vis

trædesten
mange siddepladser og rum selv i denne lille have

Baghaven fik også en overhaling - Naboen ønskede ikke noget nyt hegn, så hvad gør man så?

Baghaven - Et kig til højre ud i den lille have

Og der blev etableret flere siddesteder, sådan at solen kunne følges